Ajuntament de la Cellera de Ter – Av. Montserrat 20 – 17165 La Cellera de ter

Ajuntament de la Cellera de Ter – 972 421902

LA CELLERA INFORMACIÓ
Pàgina informativa referent a ajudes públiques
LA CELLERA INFORMACIÓ
Pàgina informativa referent a ajudes públiques

En aquesta pàgina hi podreu trobar tot un seguit d’informacions referent a ajudes públiques que es poden demanar per part de la ciutadania o empreses.  Aquestes ajudes poden ser tant a nivell estatal a nivell de Catalunya o d’àmbit local. Els ajuts es presenten per ordre d’entrada, mai per terminis de presentació.

Convocats els Ajuts Leader per donar un impuls a les empreses de la zona nord-oriental de Catalunya

Més informació específica sobre aquets ajuts a (adrinoc.cat)

  • Ajuts públics de fins al 40% de la despesa per a la creació o millora de les activitats econòmiques
  • Hi poden optar empreses tant públiques com privades
  • Convocatòria oberta del 17 d’octubre fins al 30 de novembre

L’Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la zona Nord-Oriental de Catalunya (ADRINOC) obre el període de sol·licitud dels Ajuts Leader, que tenen per objectiu ajudar a finançar inversions per a la creació, ampliació o millora de negocis a la zona nord-oriental de Catalunya (Garrotxa en la seva totalitat i part de l’Alt Empordà, Pla de l’Estany, Gironès, Selva i Osona).

La convocatòria està oberta fins al 30 de novembre (inclòs) i aquelles empreses que vulguin rebre l’assessorament i el finançament que comporta poden posar-se en contacte amb ADRINOC a través del correu electrònic info@adrinoc.cat o bé a través dels telèfons 972 27 16 00 (oficina d’Olot) i  972 50 30 88 (oficina de Figueres). Al web d’ADRINOC hi podreu trobar l’enllaç a la gravació de la sessió informativa que es va realitzar el passat dimecres 14 d’octubre de manera telemàtica i tota la documentació necessària per a la tramitació de l’Ajut.

La dotació total dels ajuts és de 668.642€ i la seva intenció és fomentar les inversions al territori, per tal d’ajudar al desenvolupament rural i a la diversificació econòmica del territori d’influència d’ADRINOC. Amb seu a Olot i a Figueres, ADRINOC dona suport i assessorament a totes aquelles iniciatives que es vulguin acollir al programa. Els tècnics d’ADRINOC acompanyen en la gestió de la subvenció, amb la finalitat que la seva inversió sigui positiva per l’empresa, alhora que dinamitzi i estimuli el territori.

El finançament dels ajuts prové del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i estan cofinançats pels fons europeus FEADER.

Línia de préstec convinguda entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Institut Català de Finances per al finançament d’obres de rehabilitació d’edificis d’habitatges

Aquesta subvenció es tramita només per la web de la Generalitat (tràmits) o (tràmits)

Aquests ajuts s’adrecen a comunitats de propietàris que no hagin sol·licitat o obtingut una subvenció o un altre tipus de finançament per a les mateixes actuacions amb anterioritat a l’any 2020

Terminis: Fins el 15 de Novembre de 2020