A causa de les circumstàncies que tots sabeu, l’Ajuntament de la Cellera està tancat al públic fins a nou avís, això no vol dir però que no s’estigui treballant, la majoria de treballadors d’oficina estan fent teletreball a casa.

Ajuntament de la Cellera de Ter – Av. Montserrat 20 – 17165 La Cellera de ter

Ajuntament de la Cellera de Ter – 972 421902

LA CELLERA INFORMACIÓ
El Teletreball s'imposa a l'Ajuntament
27 de març de 2020
LA CELLERA INFORMACIÓ
El Teletreball s'imposa a l'Ajuntament
27 de març de 2020

El Teletreball s'imposa a l'Ajuntament

A causa de les circumstàncies que tots sabeu, l’Ajuntament de la Cellera està tancat al públic fins a nou avís, això no vol dir però que no s’estigui treballant, la majoria de treballadors d’oficina estan fent teletreball a casa. La Corporació Local ha fet el possible per tal que tots tinguin a disposició les eines per seguir les seves tasques habituals, majoritàriament eines en línia de la Diputació i programari personal i s’ha trobat un mètode perquè tots puguin estar connectats i que les dificultats siguin les mínimes.
També en l’àmbit de Regidories s’ha fet el mateix, es va a l’Ajuntament el menys possible per minimitzar les possibilitats de contagi i es prioritzen les eines telemàtiques per mantenir el contacte amb l’equip de govern i serveis tècnics. A la fotografia podeu veure l’Alcade Xevi Boïgues en la Junta de Govern d’avui en conversa telemàtica amb altres Regidors i la Secretària del Consistori.

Fotografies