Ajuntament de la Cellera de Ter – Av. Montserrat 20 – 17165 La Cellera de ter

Ajuntament de la Cellera de Ter – 972 421902

LA CELLERA INFORMACIÓ
Obres d'adequació d'un tram del carril bici
20 de Maig de 2020
LA CELLERA INFORMACIÓ
Obres d'adequació d'un tram del carril bici
20 de Maig de 2020

Obres d'adequació d'un tram del carril bici

En referència a les obres d’adequació que s’estan duent a terme al carril bici de la Cellera de Ter, en el tram de 600 metres aproximadament entre la font de can Pla i el pont del Ribot, ens fem ressò del comunicat que ha emès el Consorci de les Vies Verdes de Girona” a través de les seves xarxes socials.

Escrit consorci Vies Verdes Girona

  • Aquest és un tram de via verda que en èpoques de pluges rep l’aportació de recs existents (rec Gros i derivacions), i els 2 petits vorals són insuficients per conduir l’aigua. El tram acaba fent de camí de les aigües fins al torrent de Can Vinyoles.
  • Les condicions de circulació eren molt dolentes i el manteniment continu i molt costós. El 2009 ja es van realitzar millores en el paviment i en el drenatge, pavimentant amb sòl-ciment i construint cunetes formigonades. Però han estat insuficients per tanta aportació dels recs.
  • S’analitzà els cabals i es van estudiar dues alternatives, una inviable pels alts costos, i l’actual -més viable i consensuada- permet facilitar el drenatge (més pendent transversal i major velocitat) i reduir les erosions.

Vídeo de les Obres

Fotos

Podeu veure més fotos clicant en el botó següent: