Ajuntament de la Cellera de Ter – Av. Montserrat 20 – 17165 La Cellera de ter

Ajuntament de la Cellera de Ter – 972 421902

LA CELLERA INFORMACIÓ
Ple Ordinari - 28 de gener
26 de Gener de 2021
LA CELLERA INFORMACIÓ
Activitats Escola d'Art
09 d'Abril de 2021

L’Escola d’Art de la Cellera de Ter pretén ser un espai d’aprenentatge artístic integral, que arribi a totes les edats i públics i permeti experimentar amb diferents disciplines artístiques. Per aquest mes d’abril us presentem una activitat familiar per celebrar el dia internacional de l’art i un taller d’expressió artística, curs que començarà el 20 i 21 d’abril.

Día internacional de l'art

Taller de pintura i emocions

Amb Laia Bedós

En motiu de la celebració del dia internacional de l’art, el proper dissabte 17 d’Abril us proposem una activitat familiar i infantil, explicarem el conte: «El monstre dels petons» (autoeditat i d’autoria pròpia) i aquí començarà tot: aprendrem noves tècniques pictòriques i descobrirem un procés creatiu des del cos i el joc, deixant-nos portar, aprenent i gaudint. Dibuix, teatre, joc, pintura i imaginació. Molt fàcil i senzill. És un taller ple de sorpreses, jocs, diversió, creativitat, cooperació, reflexió i consciència sobre les emocions.
Vols passar una bona estona? Compartir? Emocionar-te? Taller on infants i adults viuen una experiència igual per a tots. Es trenquen els rols i tots som infants creatius.

És una activitat gratuïta, dirigida a infants de 3 a 10 anys i a les seves famílies. L’activitat es durà a terme a les Ribes del Ter (Jardí Botànic del Dr. Codina) d’11:30 a 12:30h. Per tal de complir amb els protocols COVID19 i les mesures necessàries de seguretat i higiene, cal realitzar una inscripció prèvia, com a molt tard, el divendres 16, mitjançant el formulari d’inscripció.

Taller d'expressió artística

Activitat dirigida per tal de treballar l’aprenentatge de diverses tècniques artístiques i plàstiques. Us oferim 9 sessions d’una hora i trenta minuts cada una. Tindreu l’oportunitat d’expressar-vos a través de l’art, potenciant la creativitat i la imaginació a través de l’experimentació artística.

Informació del curs
Dates: Del dimarts 20 i dimecres 21 d’abril, al dimarts 15 i dimecres 16 de juny.

Horaris i grups:

  • Arts plàstiques I: Per infants de 3 a 6 anys. Dimecres de 17:00 a 18:30h.
  • Arts plàstiques II: Per infants de 7 a 12 anys. Dimecres de 18:45 a 20:15h.
  • Arts plàstiques joves i adults: Per majors de 13 anys. Dimarts de 19:00 a 20:30h.
    Lloc: Sala 2 del Centre Cultural Parroquial
    Preu per tot el curs: 50 € (40€ menors de 20 anys).

Per a formalitzar la inscripció, ho pots fer fins el dilluns 19 d’abril al següent formulari: