Ajuntament de la Cellera de Ter – Av. Montserrat 20 – 17165 La Cellera de ter

Ajuntament de la Cellera de Ter – 972 421902

LA CELLERA INFORMACIÓ
Inauguració del pont de la riera d'Osor
08 de Juliol de 2020
LA CELLERA INFORMACIÓ
Inauguració del pont de la riera d'Osor
08 de juliol 2020

Inauguració del nou pont sobre la riera d'Osor.

Ahir dimarts va tenir lloc l’acte oficial d’inauguració del nou pont de la Via Verda sobre la riera d’Osor, amb la presència del Sr. Miquel Noguer, President de la Diputació de Girona.

Han passat gairebé sis mesos del pas del Glòria, el temporal que va provocar infinitat de destrosses al llarg de la geografia catalana i especialment a la província de Girona, entre elles, el pont de la Via Verda que uneix les poblacions de la Cellera de Ter i Anglès. El vell pont no va poder aguantar la força de l’aigua que aquells dies baixava per la riera d’Osor i la seva estructura es va veure seriosament malmesa

Tal com va dir el Sr. Miquel Noguer, que aquells dies va ser testimoni de la riuada, la reconstrucció d’aquest pas important per les nostres poblacions havia de ser una prioritat i des de la Diputació de Girona i Vies Verdes es varen posar a treballar-hi immediatament. Les tasques de substitució del pont es van engegar a finals del mes de febrer i tot i la situació d’emergència generada per la pandèmia, s’han pogut mantenir els terminis de realització de l’obra.

A l’Acte, a part del Sr. Miquel Noguer hi varen assistir també el President de Vies Verdes el Sr. Eduard Llorà, l’Alcaldessa d’Anglès la Sra. Astrid Desset i el nostre Alcalde els Sr. Xavier Boïgues. També nombrosos regidors dels dos pobles alguns veïns i veïnes que no es varen voler perdre l’acte.

Podeu ampliar aquesta informació clicant en els enllaços de premsa sota el vídeo i fotografies.

 

Fotografies

Vídeo

Enllaços