Aquesta cap de setmana ha començat desembre i l’hem iniciat amb molta activitat. Al llarg de tot el dissabte vam tenir les Jornades Solidàries amb ple d’activitats com xerrades, exposicions, contes i presentacions. I diumenge, vam tenir de la mà de l’ACC, la ja tradicional tionada, i també la 13ena edició de la

Ajuntament de la Cellera de Ter – Av. Montserrat 20 – 17165 La Cellera de ter

Ajuntament de la Cellera de Ter – 972 421902

LA CELLERA INFORMACIÓ
Un inici de desembre ple d'actes i activitats al municipi
5 de desembre de 2019

Un inici de desembre ple d'actes i activitats al municipi

Aquesta cap de setmana ha començat desembre i l’hem iniciat amb molta activitat. Al llarg de tot el dissabte vam tenir les Jornades Solidàries amb ple d’activitats com xerrades, exposicions, contes i presentacions. I diumenge, vam tenir de la mà de l’ACC, la ja tradicional tionada, i també la 13ena edició de la Cabronada, organitzada pel CCEsprint. Us animem a que participeu de les activitats que s’organitzaran al poble, tant les de l’Ajuntament com les de les entitats.

Fotografies

Més infomació

TPodeu ampliar aquesta informació a les xarxes socials de les dues entitats, aquí us obrim una finestra dels seus respectius comptes al facebook. Per posar un exemple a la pàgina del club ciclista hi ha vídeos i una galeria amb més de 170 fotografies de l’esdeveniment.