El divendres dia 22 de Novembre dins el programa “Més que Esport” de Radio Nacional 4, varem poder escoltar una entrevista d’uns 30 minuts amb en Jaume Salas, 1r tinent d’Alcalde i

Ajuntament de la Cellera de Ter – Av. Montserrat 20 – 17165 La Cellera de ter

Ajuntament de la Cellera de Ter – 972 421902

LA CELLERA INFORMACIÓ
La Cellera i La Cabronada al programa "Més que Esport" de RNE4
26 de Novembre de 2019

La Cellera i La Cabronada a RNE4

El divendres dia 22 de Novembre dins el programa “Més que Esport” de Radio Nacional 4, varem poder escoltar una entrevista d’uns 30 minuts amb en Jaume Salas, 1r tinent d’Alcalde i Regidor d’Economía i Administració i l’Oriol Peracaula, secretari del Club Ciclista Esprint de la Cellera de Ter, amb l’objectiu de difondre i promocionar per una part la cursa ciclista “La Cabronada” i per altra el nostre municipi. 
Es va parlar de bicicletes, de paisatge,  de gastronomia i turisme entre d’altres, però millor que l’escolteu clicant sobre la imatge d’audio.

Escrit del programa

El següent escrit és extret de la web del programa:

En el nostre habitual recorregut per la geografia catalana a través de l’esport ens aturem avui a la localitat gironina de La Cellera de Ter, a la comarca de La Selva. de la meitat del terme municipal de La Cellera és muntanyós i es troba a la part oriental de Les Guilleries. El centre urbà del poble és al centre de la Vall, al peu de muntanya de Puigdefrou, que, juntament amb la muntanya més alta del municipi, Sant Gregori, són escenari de la Cursa en BTT “La Cabronada” que tindrà diumenge 1 de Desembre. Com cada divendres al programa parlem de turisme i esport.

Audio del programa

Fotografies

Foto: Més que Esport

Foto: Albert Roura (fotògraf)

El Club Ciclista a Instagram