Amb motiu del passat 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, l’Ajuntament de la Cellera de Ter acaba d’estrenar un cartell de color violeta a l’entrada del poble amb el missatge “La Cellera de Ter no tolera les agressions sexistes”. Aquest tipus de cartells són una iniciativa estesa a Navarra…

Ajuntament de la Cellera de Ter – Av. Montserrat 20 – 17165 La Cellera de ter

Ajuntament de la Cellera de Ter – 972 421902

LA CELLERA INFORMACIÓ
La Cellera de Ter no tolera les agressions sexistes
17 de Desembre de 2019
LA CELLERA INFORMACIÓ
La Cellera de Ter no tolera les agressions sexistes
17 de Desembre de 2019

La Cellera de Ter no tolera les agressions sexistes

Amb motiu del passat 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, l’Ajuntament de la Cellera de Ter acaba d’estrenar un cartell de color violeta a l’entrada del poble amb el missatge “La Cellera de Ter no tolera les agressions sexistes”. Aquest tipus de cartells són una iniciativa estesa a Navarra i Euskadi, així com en altres pobles de la Península.
Pensem que són una bona forma de fer una declaració d’intencions visible i cridanera, però també som conscients que les polítiques d’igualtat van molt més enllà i que és important que des dels municipis fem una aposta clara.

Els ajuntaments som l’administració més propera a la ciutadania i podem incidir en les problemàtiques concretes del nostre poble. Per aquest motiu, aquest mandat hem apostat perquè Igualtat tingui una regidoria pròpia i hem doblat el pressupost del 2019. En aquests sis mesos de mandat ja hem llançat tres formacions per a diferents públics i hem publicat una petita campanya a les xarxes socials per sensibilitzar sobre les violències sexuals, alhora que estem treballant en la planificació de les polítiques d’igualtat dels pròxims quatre anys.

Fotografies