Ajuntament de la Cellera de Ter – Av. Montserrat 20 – 17165 La Cellera de ter

Ajuntament de la Cellera de Ter – 972 421902

LA CELLERA INFORMACIÓ
L'aigua, un bé preuat que cal que cuidem
16 de juny de 2021
LA CELLERA INFORMACIÓ
L'aigua, un bé preuat que cal que cuidem
16 de juny de 2021

Demà dijous, 17 de juny, arriba a la Cellera la campanya RECICLA L’OLI AMB EL RECICLOLIDOR DE LA SELVA impulsada pel Comarcal de la Selva. L’objectiu és prendre consciència del gran perjudici que provoca l’oli llençat a l’aigüera i, en concret, consistirà en les següents accions:

El dijous 17 al mercat municipal i el dimarts 22 als establiments de venta d’oli del municipi hi haurà una agent ambiental que informarà de la campanya i repartirà de manera gratuïta els RECICLOLIDORS, uns embuts per ajudar al reciclatge d’oli domèstic usat.

S’instal·larà a la Cellera l’exposició itinerant L’AIGUA & L’OLI. El dijous 17 estarà al mercat municipal i, després, es traslladarà al hall de l’Ajuntament, on es podrà visitar fins el dimarts 22.

Es penjaran a les ampolles d’oli dels punts de venda del poble cartells i elements amb forma de gota sensibilitzant sobre la problemàtica.

Així mateix, el Consell Comarcal ha publicat dos vídeos de gran interès centrats en la gestió i el recorregut de l’aigua i l’oli fregit a la comarca:

Campanya oli usat

Consum i tractament de l’aigua a la Selva.