Ajuntament de la Cellera de Ter – Av. Montserrat 20 – 17165 La Cellera de ter

Ajuntament de la Cellera de Ter – 972 421902

LA CELLERA INFORMACIÓ
Segell infoparticipa 2022
19 de maig 2022
LA CELLERA INFORMACIÓ
Segell infoparticipa 2022
19 de maig de 2022

Per segon any consecutiu l’Ajuntament de la Cellera aconsegueix el segell infoparticipa, una certificació que reconeix les bones pràctiques que es posen de manifest als portals web de les administracions públiques de Catalunya (Ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions). El segell s’assoleix a partir d’un compliment del 80% de tot un seguit de requisits d’informació que l’ens ha de tenir publicada a la web i portal de la transparència i que el ciutadà d’una manera fàcil hi pugui accedir.

L’Ajuntament de la Cellera obté el segell amb una puntuació del 92,31%, gairebé 8 punts més que l’any passat en el qual es va obtenir 84,62%… Per tant, hem passat de poc més del 30% dels anys 2020, 2019 i anteriors a ser un dels aproximadament 14% de consistoris catalans, en total 136, en aconseguir el segell que certifica la transparència en la informació pública.

L’Alcalde Xevi Boïgues es va desplaçar el passat dilluns 9 de maig a la Universitat Autònoma a on hi va haver l’acte d’entrega de diplomes. Enguany, quinze ajuntaments més han obtingut el reconeixement. L’evolució és lenta, però positiva des de la primera edició dels guardons -s’ha passat, al llarg dels anys, del 4 al 14% de municipis distingits-, es confirma la major transparència dels consistoris encapçalats per dones i es continuen detectant problemes en la irregularitat de l’actualització de continguts, el disseny dels menús i en la dificultat de comprensió de les informacions.

Si voleu veure el mapa de Catalunya amb els percentatges de compliment de cada municipi podeu clicar AQUÍ o pots clicar en la següent imatge.

.