Ajuntament de la Cellera de Ter – Av. Montserrat 20 – 17165 La Cellera de ter

Ajuntament de la Cellera de Ter – 972 421902

LA CELLERA INFORMACIÓ
Llistat admesos exclosos 2 places treball temporal
27 de Maig de 2020
LA CELLERA INFORMACIÓ
Llistat admesos exclosos 2 places treball temporal
27 de Maig de 2020

Decret admesos i exclosos per a 2 places de treball temporal.

Us adjuntem el Decret en el qual hi podreu trobar el llistat d’admesos i exclosos per a dues places de treball temporal. Vist que és interès de l’Ajuntament de dur a terme un any més el projecte  normatiu-laboral de brigada jove previst en el Pla Local de Joventut.

Aquest projecte i la respectiva contractació dels dos joves, consisteix en donar una primera experiència formativa í pràctica en l’àmbit laboral al  jovent de la Cellera de Ter, de 16 a 20 anys, un sector prioritari pels òrgans de govern, amb motiu de l’alta taxa d’atur juvenil i les dificultats que tenen  actualment els i les joves per accedir al mercat de treball.

L’objectiu d’aquesta convocatòria pretén oferir una oportunitat laboral als joves del municipi per la millora de l’ocupabilitat i facilitar l’accés a una feina oferint un acompanyament formatiu en un entorn laboral proper.

L’objecte de les presents bases serà la contractació laboral temporal per un  període d’un mes, juliol i/o agost amb una jornada a temps parcial de 20  hores/setmanals, de:

– 1 peó de suport a la Brigada Municipal
– 1 auxiliar administratiu.

Decret (PDF)