Ajuntament de la Cellera de Ter – Av. Montserrat 20 – 17165 La Cellera de ter

Ajuntament de la Cellera de Ter – 972 421902

LA CELLERA INFORMACIÓ
Fons de Cooperació Econòmica i Cultural (2020)
3 de Setembre de 2020
LA CELLERA INFORMACIÓ
Fons de Cooperació Econòmica i Cultural (2020)
3 de Setembre de 2020

Més de 12.000 € en ajuts de la Diputació en diferents àmbits.

El Fons de Cooperació Econòmica i Cultural constitueix un programa que, complint les funcions d’assistència i cooperació als municipis, pretén incentivar les inversions municipals, contribuir al finançament dels serveis municipals obligatoris i promoure les activitats de caràcter cultural.

Les bases del Fons del 2020 mantenen, com en l’any anterior, dos fons complementaris, un destinat a finançar projectes que facilitin l’accés a les noves tecnologies i l’altre al finançament d’actuacions en camins.

l’Ajuntament de la Cellera va sol·licitar diferents subvencions, les quals, han tingut una aportació per part de la Diputació de més 12.000€. Us les deteallem a continuació.

  • Subvenció de 1.000,00€ per actuacions en camins municipals. Aquesta subvenció  que s’emmarca en el Fons de Cooperació Econòmica i Cultural per a l’any 2020 i ha permès realitzar actuacions de manteniment (desbrossament de marges) dels camins de titularitat municipal.

  • Subvenció de 9.823,65 € per actuacions en despeses culturals. Aquesta subvenció que  s’emmarca en el Fons de Cooperació Econòmica i Cultural per a l’any 2020 ha permès a l’Ajuntament realitzar diferents activitats culturals com actuacions musicals, contes, activitats a la biblioteca entre d’altres.

  • Subvenció de 1.343,01€ per a millores i inversions en les noves tecnologies. Aquesta subvenció que  s’emmarca en el Fons de Cooperació Econòmica i Cultural per a l’any 2020 i ha permès la compra de nous ordinadors i una videocàmera per a les dependències municipals.

Fotografies

Fotografia del camí que va de Sant Benet “Santo Negro” a Can Vinyes. Aquest camí estava molt malmès i gairebé impracticable a causa de les darreres pluges que varen afectar el municipi i ara, després de l’actuació, presenta l’estat que podeu veure a la fotografia.