Ajuntament de la Cellera de Ter – Av. Montserrat 20 – 17165 La Cellera de ter

Ajuntament de la Cellera de Ter – 972 421902

LA CELLERA INFORMACIÓ
Obertura pista Pàdel
10 d'Octubre de 2022
LA CELLERA INFORMACIÓ
Obertura pista Pàdel
10 d'Octubre 2022

Obertura de la pista de Pàdel

Benvolguts/des, el pròxim dia 15 d’octubre està prevista l’obertura de la pista de Pàdel i, per tant, qui en vulgui fer ús ja es pot registrar a l’aplicatiu de gestió de les instal·lacions que permet el lloguer temporal i el pagament. Podeu clicar en el botó següent per accedir a la versió web de Reservaplay o podeu accedir directament a la botiga d’aplicacions del vostre telèfon mòbil o tauleta i cercar l’app amb el mateix nom.

Un cop tingueu instal·lada l’aplicació en el vostre dispositiu o hàgiu entrat a la web mitjançant el vostre ordinador us haureu de registrar com a nous usuaris i, per tant, entrar totes les dades que us requereixen, un cop fet el registre ja podreu accedir per fer les vostres reserves. Atenció, les reserves estaran disponibles a partir del mateix dia 15 d’octubre.

Per tal de promocionar aquest esport i que tothom pugui accedir a les noves instal·lacions, l’Ajuntament de la Cellera ha decidit la gratuïtat de les reserves per aquest mes d’octubre i que sigui de pagament a partir del dia 1 de novembre.

Avís: durant el període de promoció no es permetrà cap reserva massiva per part del mateix usuari, ja que la intenció és que l’ús de la pista sigui diversificat i que arribi al màxim d’usuaris/ies possible. A partir del mes de novembre, amb el pagament de les reserves activat, no es permetrà reserves repetitives d’un mateix usuari en una mateixa franja horària al llarg del temps.

Clica per ampliar la informació

Tarifes per la utilització de la pista:
– Lloguer de la pista 60 minuts : 12,00€
– Lloguer de la pista 90 minuts :  18,00€
– Lloguer de la pista 60 minuts amb llum : 13,00€
– Lloguer de la pista 90 minuts amb llum : 19,50€

L’horari per fer ús de les instal·lacions és el següent: de dilluns a diumenge de 8:00 fins a les 23:00h. L’horari podrà ser modificat per acord de l’Ajuntament segons les necessitats i la temporada.

Procedirà la devolució en cas d’inclemències meteorològiques que impedeixin objectivament l’ús de la instal·lació reservada en el moment en què es realitzi l’activitat. A aquests efectes correspon al personal adscrit en cada moment a les instal·lacions esportives municipals determinar en cada cas si les circumstàncies climatològiques impedeixen l’ús o realització de l’activitat.