Aquest és el tercer any que des de l’Ajuntament volem decidir amb tu una part de les inversions del pressupost municipal. És per això que innovem en la proposta dels pressupostos participats, un procés on podràs determinar el destí de 18.000€. Et convidem a fer propostes, debatre-les col·lectivament i votar-les!

Ajuntament de la Cellera de Ter – Av. Montserrat 20 – 17165 La Cellera de ter

Ajuntament de la Cellera de Ter – 972 421902

Pressupostos Participatius, La Cellera de Ter 2021

18.000 € a les teves mans!
PRESENTA LA TEVA PROPOSTA DEL 22 DE FEBRER AL 15 DE MARÇ

Vídeo introductori

Què decidim?

Aquest és el quart any que des de l’Ajuntament volem decidir amb tu una part de les inversions del pressupost municipal. És per això que innovem en la proposta dels pressupostos participats, un procés on podràs determinar el destí de 18.000€. Et convidem a fer propostes, debatre-les col·lectivament i votar-les!

Qui pot participar-hi?

Totes les persones que viviu a La Cellera de Ter podeu presentar propostes individualment, en grup (amics, família) o com a entitat. El període per presentar propostes comença el dissabte 22 de febrer i acaba diumenge dia 15 de març (ambdós inclosos)

Quin tipus de propostes es poden fer?

Pots fer qualsevol proposta en matèria d’inversió que consideris necessària pel poble. Les inversions són tot allò que es pot construir i adquirir i que és perdurable en el temps. Per exemple; la creació o renovació d’equipaments municipals, l’adquisició de mobiliari i béns materials, la millora d’espais públics (carrers, senyalització, enllumenat, zones verdes, clavegueram), etc.

Les propostes han de complir les següents condicions:

 1. Ser inversions d’interès públic
 2. Donar resposta a una necessitat concreta.
 3. Ser valorables econòmicament
 4. Ser de competència municipal.
 5. Ser tècnica i econòmicament viables
 6. Respectar el marc jurídic legal i no contradir els diferents plans municipals aprovats.
 7. No poden ser subvencions o ajuts a entitats i/o col·lectius.
 8. Cap proposta pot superar els 18.000€

Com presentar propostes?

1.- A través de www.lacelleradeter.info  

2.- Omplint la butlleta adjunta i dipositant-la a les urnes que trobareu als següents punts:

 • Ajuntament
 • Biblioteca Colldegria

IMPORTANT: A cada butlleta física o qüestionari fet a través d’Internet només pot haver-hi una proposta. Si voleu fer més d’una proposta caldrà emplenar tants qüestionaris online o butlletes físiques com propostes es vulguin fer. Podeu trobar més butlletes de propostes al costat de les urnes.

Descarrega el tríptic informatiu amb la butlleta de participació

Clica en el botó per omplir el formulari electrònicament

Les fases del procés

 • FASE 1: Presentació dels pressupostos participatius 2021 de La Cellera de Ter (divendres 19 de febrer a lacelleradeter.cat i lacelleradeter.info)

   

 • FASE 2: Del 22 de febrer al 15 de març totes les persones que viviu al poble ens podeu fer arribar les vostres propostes a través del qüestionari de la plana web i/o mitjançant la butlleta que trobareu adjunta a aquest tríptic.
 • FASE 3: Validació tècnica de les propostes rebudes (març de 2021)
 • FASE 4: Jornada participativa per escollir les 10 propostes que passaran a la fase final de votació (16 d’abril de 2020).
 • FASE 5: Votació final (del 3 al 30 de maig). Podran votar totes les persones de 16 i més anys empadronades al municipi.
 • FASE 6: Execució de les propostes guanyadores (juny- desembre 2021).