Ajuntament de la Cellera de Ter – Av. Montserrat 20 – 17165 La Cellera de ter

Ajuntament de la Cellera de Ter – 972 421902

LA CELLERA INFORMACIÓ
Priorització de les propostes
23 de Juliol de 2020
LA CELLERA INFORMACIÓ
Priorització de les propostes
23 de Juliol 2020

Pressupostos Participatius: Priorització de les Propostes

El passat dimarts es va realitzar el taller de priorització de les propostes dels pressupostos participatius. En què consistia aquest taller?

Setmanes enrere els veïns i veïnes de la Cellera de Ter varen tenir l’opció de presentar, durant un temps determinat, un conjunt de propostes que creiessin oportunes i que reflectissin, segons cadascú, alguna inversió necessària pel nostre poble. Aquestes propostes entre altres condicions no podien accedir del pressupost de 18.000.

Un cop acabat el procés de presentació de propostes, un equip de l’Ajuntament va validar les que s’adequaven a la normativa requerida i de totes les que varen arribar 15 d’elles varen passar a la fase de priorització.

En la fase de priorització que es va fer dimarts dia 21 de juliol a l’Espai Polivalent de l’Era Nova, se n’havien d’escollir o prioritzar 8 i després del treball de 3 grups de persones les propostes que us presentem a continuació són les que passen a la votació final que tindrà lloc entre el mes de setembre i octubre. També es poden veure les propostes descartades.

Si la proposta guanyadora no arriba als 18.000 euros d’inversió, s’escollirà una segona proposta sempre i quan la suma de les dues no superi els 18000 euros, per tant, aquesta segona podria ser que no fos la segona més votada sinó que s’haurà de buscar per ordre de votació la que s’adeqüi al topall màxim de pressupost.

Però si voleu més informació podeu mirar el vídeo que us deixem en aquesta pàgina a on l’Amadeu Breva, Regidor d’Esports, Participació i Formació Artística ho explica a la perfecció.

En aquesta mateixa web d’aquí a unes setmanes us ampliarem la informació de cada proposta, com i quan podreu votar. Estigueu atents, 18000 € són a les vostres mans.

Vídeo