Aquest passat dissabte un magnífic grup de voluntaris i voluntàries van participar al “Clean up day”, una activitat de neteja a les ribes del Ter emmarcada en la Setmana Europea de Prevenció de Residus organitzada per l’Ajuntament

Ajuntament de la Cellera de Ter – Av. Montserrat 20 – 17165 La Cellera de ter

Ajuntament de la Cellera de Ter – 972 421902

LA CELLERA INFORMACIÓ
Recollida de residus a les ribes del Ter
19 de Novembre de 2019

Recollida de residus a les ribes del Ter

Aquest passat dissabte un magnífic grup de voluntaris i voluntàries van participar al “Clean up day”, una activitat de neteja a les ribes del Ter emmarcada en la Setmana Europea de Prevenció de Residus organitzada per l’Ajuntament i on van col•laborar els Amics de l’Entorn i El Meandre.
En total es varen retirar més de 39kg de residus i, a més, es va identificar material de construcció, a pocs metres de la llera del riu, que serà retirat per la Brigada.
 
Després d’una hora i mitja de bona feina tothom va gaudir d’un piscolabis saludable mentre fèiem un concurs per escollir el residu més curiós i el més perillós:
 
  • Residus més curiosos: un plat de la marca “Duralex”, un cable d’alta tensió, una peça d’una antiga màquina d’escriure a màquina elèctrica i 2 ampolles de vidre.
  • Residu més perillós: tapa d’una llauna d’alumini, ja que pot trigar fins a 100 anys en biodegradar-se i, mentre tant, suposa un risc per la fauna per la seva capacitat tallant.

GRÀCIES A TOTS I TOTES PER PARTICIPAR!!

 

Fotografies

Podeu veure més fotografies fent clic en el botó

La Cellera informació és una web en contrucció