Ajuntament de la Cellera de Ter – Av. Montserrat 20 – 17165 La Cellera de ter

Ajuntament de la Cellera de Ter – 972 421902

LA CELLERA INFORMACIÓ
Revisades les propostes del Pressupostos Participatius
15 de Juliol de 2020
LA CELLERA INFORMACIÓ
Revisades les propostes del Pressupostos Participatius
15 de juliol 2020

Pressupostos Participatius 2020

Després del període de presentació de les propostes per part de la ciutadania i de la seva validació per l’equip tècnic, us presentem aquest document amb el conjunt de propostes i la seva classificació, segons si són propostes valides, i per tant passen al taller de priorització, si són propostes no vàlides, amb l’explicació del motiu pel qual queden descartades i finalment, les propostes ja previstes i que per tant no es votaran, degut a que l’equip de govern té previst executar-les durant aquest any o el vinent.

En total, es van presentar 46 propostes, de les quals, 18 són vàlides (agrupades en 15 propostes diferents), 20 es descarten per ser no vàlides i 8 ja estan previstes de realitzar. Podeu consultar el document tècnic a l’arxiu que hi ha més avall.

Amb aquest document, entrem a la fase de priorització de propostes, amb el taller participatiu que es celebrarà el proper 21 de juliol a les 19:00 h a la sala polivalent de l’Era Nova. Entre les persones assistents es realitzarà una dinàmica per decidir de les propostes vàlides, quines són les 10 que passen a la votació final. 

Durant la realització del taller, es mantindran totes les mesures de seguretat i higiene que recomani la Generalitat de Catalunya per causa de la COVID-19.

Us esperem, el dimarts 21 a les 19:00 h. Vine, participa i decideix el destí de 18.000€.

Resolució de les propostes presentades / sessió participativa

Que son els pressupostos participatius?

Si no sabeu exactament de què es tracta això dels pressupostos participatius us convidem a visitar la primera informació que vàrem penjar en aquesta web i a on es plantejava tot el procés i tràmits que han de portar a executar un projecte escollit pels ciutadans i ciutadanes. Tot i que, com ja sabeu la pandèmia de la COVID-19 ha provocat que les dates previstes s’hagin hagut de modificar. Podeu clicar en el botó per a més informació