Ahir dijous es va celebrar al pavelló municipal d’esports de la Cellera de Ter la Festa d’Hivern de l’Escola Juncadella, aquesta va consistir en un espectacle musical amb coreografia, cada curs va interpretar una cançó que entremig anava acompanyada d’una història representada en una pantalla projectada.

Ajuntament de la Cellera de Ter – Av. Montserrat 20 – 17165 La Cellera de ter

Ajuntament de la Cellera de Ter – 972 421902

LA CELLERA INFORMACIÓ
Informació de Servei "Sigues tu"
07 de Maig de 2020
LA CELLERA INFORMACIÓ
Informació de Servei "Sigues tu"
07 de Maig de 2020

Programa "Sigues tu" Dipsalut

Des de DIPSALUT ens ofereixen varis recursos, en el marc del programa “Sigues tu: eines i actius per a la salut”, amb l’objectiu d’ajudar a les famílies en la gestió del dia a dia del confinament amb infants: Podeu clicar en cadascuna de les opcions que se’ns ofereixen.

Les habilitats per a la vida a casa

tallers, vídeos, jocs, cançons, manualitats, dinàmiques, contes, etc. que poden ser una bona oportunitat per treballar les competències emocionals a casa i en família.

Esquitxa Emocions de la pallassa Bleda

Són una sèrie de 10 vídeos per poder fer una bona gestió emocional del confinament. Estan pensades per poder treballar les diferents emocions, originalment a l’aula però ara també a casa. Així, busquen ajudar els infants a identificar i prendre consciència de les emocions pròpies i dels altres, per poder regular-les de manera adequada i assolir un bon equilibri emocional. Trobareu dues fitxes amb les propostes per a famílies

Esquitxa Emocions amb la Bleda

Emocions bàsiques (ALEGRIA, TRISTESA, AMOR, RÀBIA i POR)

Esquitxa Emocions amb la Bleda 2

Més emocions (FÀSTIC, GELOSIA, IMPACIÈNCIA, SATISFACCIÓ i CALMA).

Contes de l’Albert de Gra de Sorra

Contes de l’Albert de Gra de Sorra: es poden veure en directe cada vespre de dilluns a divendres a les 20:30 h. Cal entrar a Instagram Live i buscar el compte gradesorra. També es pot veure al Canal 10 Empordà i al YouTube  i el Facebook de Gra de Sorra.

Vídeos de Com parlar als infants, de la Julia Mateo

Experta en comunicació respectuosa i en construir relacions de qualitat amb els infants. Durant unes setmanes va fer unes accions en directe a xarxes socials per acompanyar les famílies durant el confinament. Al seu canal de Youtube les ha recollit totes