Ajuntament de la Cellera de Ter – Av. Montserrat 20 – 17165 La Cellera de ter

Ajuntament de la Cellera de Ter – 972 421902

LA CELLERA INFORMACIÓ
Votacions dels pressupostos participatius
14 de Setembre de 2020
LA CELLERA INFORMACIÓ
Votacions dels pressupostos participatius
14 de Setembre de 2020

Obertes les votacions dels pressupostos participatius

QUÈ DECIDIM?

Estem decidint el destí de 18.000 € del pressupost municipal d’inversions.

QUI POT VOTAR?

Poden votar totes les persones de 16 i més anys empadronades a la Cellera de Ter abans de l’1 d’agost de 2020.

QUI HA FET LES PROPOSTES QUE ARA VOTEM?

Totes les persones que viviu a la Cellera de Ter heu tingut l’oportunitat de proposar les idees i projectes en matèria d’inversions que heu cregut més convenients per al municipi (el període per presentar propostes va començar el dia 22 de febrer i va finalitzar el dia 15 de març de 2020).

Les propostes rebudes es van analitzar tècnicament. Posteriorment, en una jornada participativa oberta a tothom, es van escollir, del conjunt de propostes vàlides, els 8 projectes que ara posem a votació.

QUÈ NECESSITO PER VOTAR?

Només necessiteu introduir el vostre DNI (8 dígits+lletra sense espais ni guions) o, en el cas de no tenir-ne, la targeta de residència (X, Y o Z +7 dígits+lletra sense espais ni guions) o el passaport (si no teniu DNI o NIE caldrà posar el número de passaport tal i com es va entrar en el registre d’empadronament de l’Ajuntament). També haureu d’indicar les seves dades de naixement.

FINS QUAN ES POT VOTAR?

El període per votar comença el dilluns 14 de setembre i finalitza el diumenge 4 d’octubre de 2020 (ambdós inclosos).

COM PUC VOTAR?

Podeu votar a través d’aquest portal web mitjançant qualsevol dispositiu electrònic (mòbil, tauleta, ordinador, etc.) amb connexió a internet.

També podeu votar físicament a través de la butlleta que hem fet arribar a la vostra llar, dipositant-la als punts habilitats per votar:

  • Ajuntament, de dilluns a divendres de 09 a 14 hores.
  • Biblioteca, de dilluns a divendres de 16 a 19 hores.

Nota: Trobareu més butlletes físiques al costat de les urnes habilitades per votar.

QUANTES PROPOSTES PUC VOTAR?

De les 8 propostes que han passat a la fase de votació final en podeu votar 3 com a màxim (les que vulgueu).

QUINA O QUINES PROPOSTES S’EXECUTARAN?

S’executarà la proposta més votada, i després la resta de propostes amb major nombre de vots, sempre i quan la suma total no excedeixi els 18.000 €.

PUC VOTAR MÉS D’UNA VEGADA?

Totes les persones amb dret a vot només podran votar una sola vegada. Si voteu online i també dipositeu una butlleta física a les urnes habilitades per votació presencialment únicament valdrà el vot emès a traves d’internet. Si dipositeu més d’una butlleta física a les urnes només es compte el vot de la primera que comptabilitz siguiada (sempre i quan no s’hagi votat a través d’internet). Si voleu votar dues vegades a través d’internet el sistema no ens permet. Suplantar la identitat d’altri a l’hora d’un vot és un delicte.

LES MEVES DADES SÓN CONFIDENCIALS?

Tant el vot com les dades del padró són confidencials. Només s’ús el número del document d’identitat i les dades de naixement per comprovar l’empadronament.

D’acord amb el que disposa la Llei orgànica de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), informem que les dades consignades en aquest document s’incorporaran en un fitxer per a l’Ajuntament de la Cellera de Ter amb la finalitat de recollir les votacions dels pressupostos participatius. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei us podeu adreçar presencialment a l’Ajuntament de la Cellera de Ter.

Instruccions per votar

Per obtenir més informació sobre una proposta de clic el nom/títol de la proposta.

Per seleccionar una proposta fes clic al cercle. Veuràs que la imatge s’il·lumina (testos seleccionar un màxim de 3 propostes, les que vulguis).

Una vegada seleccionades les propostes ves a la icona “VOTA” i clica.

Introdueix el teu DNI (8 dígits + lletra sense espais ni guions) o, en el cas de no tenir-ne, la targeta de residència (X, Y o Z + 7 dígits + lletra sense espais ni guions) o el passaport (si no teniu DNI o NIEà caldr posar el número de passaport i com es va entrar en el registre d’empadronament de l’Ajuntament). També haureu d’indicar les seves dades de naixement.

Si tot és correcte veuràs el següent missatge: ‘Identificació realitzada correctament. El teu vot s’ha emès. Gràcies per participar’.

Clica en el botó per accedir a la pàgina de vot

Flyer informatiu i vot (es passarà a totes les cases del poble)

Pots descarregar el Flyer en PDF clicant AQUÍ